De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

2011 - Mechelen als vaste gaststad

In 2011 kozen we voor een vaste gaststad: Mechelen. Een schot in de roos, zo bleek. Net als het aantal deelnemers. Met 267 teams bijna een verdubbeling ten opzichte van de eerste editie, waardoor er 1.335.000 euro kon geschonken worden aan het onderzoek naar neveneffecten van kankerbehandelingen.

Alle Vlaamse provincies zagen onze pelotons passeren, met Damme, Hasselt, Oudenaarde en Turnhout als middagsteden. Met Sofie Van Moll, Eddy Merckx en Karl Vannieuwkerke als meter en peters waren we weer in goeie handen.

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.