De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

2014 - Jubileum met hoog bezoek

Ons vijfjarig jubileum betekende opnieuw een recordjaar: 527 teams brachten 2.635.000 miljoen euro bij elkaar voor het onderzoek naar diagnose en therapie van residuele tumorcellen en metastasen (uitzaaiingen). Het record kwam mede tot stand door een aanpassing in het concept: dagelijks reden vijf verschillende pelotons uit, waarvan drie in wijzerzin en twee in tegenwijzerzin. Dat om de veiligheid te garanderen.

Op de eerste middagstop in Landen kregen we hoog bezoek. Koningin Mathilde woonde het huldemoment bij. Landen won ook de trofee van de langste erehaag, met 2440 supporters. De drie andere, en niet minder enthousiaste, middagsteden waren Geel, Waregem en Evergem. Bedankt!

Saartje Vandendriessche, Maaike Cafmeyer, Karel Van Eetvelt en Showbizz Bart waren onze meters en peters van dienst.

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.