De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

5500 euro inzamelen? Makkelijker dan je denkt!

Met je deelname aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker steun je met een bedrag van 5500 euro (of 6000 euro voor de internationale fietsers) rechtstreeks de strijd tegen kanker. Laat je door dat bedrag niet afschrikken. Honderden teams hebben de voorbije edities zonder problemen 5500 euro en meer ingezameld. Jij kunt het dus zeker ook. Bovendien staan wij jou en je team bij met raad en daad, met ideeën en hulpmiddelen.

Vind inspiratie voor een actie

Neem zeker eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Daar vind je een overzicht met onder andere succesformules en creatieve acties die in het verleden werden opgezet. Misschien zit er een ideetje bij voor jou?

En sponsorgeld van familie, vrienden, collega’s, lokale bedrijven of organisaties kan je ook al een heel eind op weg zetten. Spreek hun goed hart aan, en zij helpen je zeker. Giften vanaf 40 euro per jaar zijn bovendien voor 45 % fiscaal aftrekbaar. Zo kost een gift van 40 euro je maar 22 euro, want je krijgt 18 euro terug. Meer info over de voorwaarden vind je hier.

Professioneel materiaal om je actie te ondersteunen

Kom op tegen Kanker stelt gratis promotiemateriaal ter beschikking van officiële actievoerders. Maak er zeker gebruik van, want het opent makkelijker deuren en ... portemonnees. We hebben officiële affiches en flyers met een blanco ruimte waarop je je actie kunt aankondigen, er zijn voorgedrukte overschrijvingsformulieren, je krijgt het logo van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker in digitaal formaat. Je kunt je actie op onze site kenbaar maken voor heel Vlaanderen. En mensen kunnen online storten voor je team.

Wij staan voor je klaar

Ben je toch nog op zoek naar inspiratie voor een actie? Of heb je een superidee, maar wil je het toch nog even aftoetsen? Of zoek je gewoon hulp bij het opzetten van een goede structuur voor je actie of bij het financiële aspect ervan? Neem dan contact op met onze mensen via 02 227 69 60 of 1000km@komoptegenkanker.be, of via het contactformulier.

 

Fabienne Vanhee
fabienne.vanhee@komoptegenkanker.be

Provincie West-Vlaanderen

 

Karen Dobbé
karen.dobbe@komoptegenkanker.be

Regio Antwerpen

 

Hilde Neven
hilde.neven@komoptegenkanker.be

Regio Mechelen-Geel-Aarschot

Tim Van Werde
tim.vanwerde@komoptegenkanker.be

Provincie Limburg

 

 

Mireille Van Ransbeeck
mireille.vanransbeeck@komoptegenkanker.be

Provincie Vlaams-Brabant

 

Karolien Devos
karolien.devos@komoptegenkanker.be

Provincie Oost-Vlaanderen

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.