De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Spaarpot voor Kom Op Tegen Kanker in de apotheek Wommersom

05 januari 2023 31 december 2023

Geen betere plek om mee te helpen kankeronderzoek een duwtje in de rug te geven dan bij de apotheek. Vanaf vandaag kan je ook in de apotheek bij Greet Decaluwe (Wommersom) een spaarpot vinden voor Kom op tegen Kanker en de #1000km uitdaging. De volledige opbrengst gaat zoals steeds integraal naar Kom Op Tegen Kanker. Als tegenprestatie train ik de winter door om tijdens het Hemelvaartweekend samen met het internationale #KOTK peloton 1000km te fietsen op 4 dagen tijd.

Samen maken we een verschil.

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.