De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wijnverkoop

30 november 2022 31 december 2023

Cava: Dibon Brut Reserve - €12 per fles Sprankelende witte wijn volgens methode traditionel (champagne). Door zijn zeer lange bewaring sur lattes (24 maanden) is de DIBON BRUT RESERVA een prachtige complexe wijn met zeer fijne en weelderige pareling. Het delicate evenwicht zorgt voor bijzondere smaak met een heel mooie fraicheur en een krachtige afdronk.

Rood: Clos De Torribas - €10 per fles De Clos de Torribas is door de jaren heen een gevestigde mooie rode wijn geweest, die met de vintage 2017 een  beetje waardevoller is geworden qua smaak en aroma. De granaatrode Crianza uit de Penedès-streek is bijna volledig gemaakt van de Tempranillo-druif, maar met 10% Cabernet Sauvignon. Grote tonen van bosvruchten van Tempranillo en Cabernet Sauvignon zijn ook terug te vinden in het glas. In de smaak komen de rijpingtonen die harmonieus in balans zijn met de body van de wijn bijzonder duidelijk tot uiting, evenals de meer fruitige, jamachtige aspecten van de wijn.

Wit: Mocen Bravia Blanco - €9 per fles Heldergeel met groenachtige reflecties. Fijne fruitige aroma's, appel, tropisch fruit, hooi. In de mond is het zeer harmonieus, zacht, fris en met een brede afdronk. Vooral aanbevolen voor voorgerechten, wordt best geserveerd bij 5 tot 7 graden.

Rose: Flor De Maio - €10 per fles Lichtroze van kleur. Een fruitig aroma met noten van kersen en frambozen. Het verhemelte is fruitig, met een evenwichtige zuurgraad en een lange en aanhoudende afdronk. Wijnmaker is de Portugese befaamde wijnmaker Carlos Lucas.

Bestellen kan via: https://wijn.fietsenesfietsen.be/

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.