De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Bereikbaarheid middagstad De Pinte

Met de fiets

Het evenementendorp aan het Sportcentrum Moerkensheide is goed bereikbaar met de fiets. De sporthal ligt tussen de knooppunten 24 en 79 van het knooppuntennetwerk van de fietsprovincie Oost-Vlaanderen. Met de routeplanner van fietsnet.be kun je een persoonlijke route uitstippelen van eender welk fietsknooppunt in Vlaanderen tot aan het sportcentrum.

Volg ter plaatse de bewegwijzering naar de fietsenstalling.

Met het openbaar vervoer

UPDATE: Tijdens het weekend van 20 - 21 mei zijn er werken aan het spoor. Een NMBS-bus vervangt alle treinen tussen Deinze en Gent-Sint-Pieters. Meer info

Met de wagen

Kom je toch met de auto? Hou er dan rekening mee dat de reguliere parking aan de sporthal die dag niet beschikbaar is. Beperk het aantal auto’s door je als team goed te organiseren en voor te bereiden.

Er wordt een parking voorzien op de bedrijvenzone Eke, op wandelafstand van het evenementendorp. Navigeer via Google Maps of Waze naar de bedrijvenzone en volg ter plaatse de instructies van de mobiliteitsstewards naar een beschikbare parkeerplaats.

Parkeerkaarten kun je binnenkort via deze pagina downloaden.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.