De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Bereikbaarheid middagstad Heusden-Zolder

 

Met de fiets

Het evenementendorp aan CC Muze in Zolder is uitstekend bereikbaar met de fiets. De locatie ligt tussen de knooppunten 311 en 316 van het knooppuntennetwerk van de fietsprovincie Limburg. Met de routeplanner van fietsnet.be kun je een persoonlijke route uitstippelen van eender welk fietsknooppunt in Vlaanderen tot aan CC Muze. Volg ter plaatse de bewegwijzering naar de fietsenstalling.

Met het openbaar vervoer

Het treinstation van Zolder ligt op ca. 5 minuten fietsen van de eventsite en heeft één rechtstreekse verbinding per uur met Hasselt (15 min. reistijd) en Mol  (30 min. reistijd). Plan je treinreis naar Zolder met de routeplanner van NMBS. Tijdens het volledige verlengde weekend van O.L.H. Hemelvaart reis je bovendien 50% goedkoper met een Weekend Ticket én kan je tot 4 kinderen jonger dan 12 jaar gratis meenemen.

Met de wagen

Kom je toch met de auto? Hou er dan rekening mee dat het aantal parkeerplaatsen op wandelafstand van de evenementenzone beperkt is. Beperk het aantal auto’s door je als team goed te organiseren en voor te bereiden.

Er worden twee parkings voorzien op wandelafstand. Navigeer via Google Maps of Waze naar Zolder en volg ter plaatse de bewegwijzering en instructies van de mobiliteitsstewards naar een beschikbare parkeerplaats.

Parkeerkaarten kun je op deze pagina downloaden. 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.