De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Bereikbaarheid middagstad Stabroek

 

Met de fiets

Het evenementendorp aan het Sportcomplex Blokwegvelden is goed bereikbaar met de fiets. Het Sportcomplex in de Kerkstraat ligt tussen de knooppunten 13 en 14 van het fietsknooppuntennetwerk van de provincie Antwerpen. Met de routeplanner van fietsnet.be kun je een persoonlijke route uitstippelen van eender welk fietsknooppunt in Vlaanderen tot Sportcompolex Blokwegvelden.

Volg ter plaatse de bewegwijzering naar de fietsenstalling.

Met het openbaar vervoer

UPDATE: Er zijn van donderdag tot zondag werken op het spoor. Treinen rijden niet verder dan Antwerpen-Noorderdokken. Een NMBS-bus vervangt alle treinen, maar hierop zijn enkel vouwfietsen toegelaten. Meer informatie.
Vanuit Antwerpen-Noorderdokken is het ongeveer 7 km (20 min.) fietsen tot de evenementsite. 

Met de wagen

Kom je toch met de auto? Hou er dan rekening mee dat de reguliere parking aan het sportcomplex die dag niet beschikbaar is. Er wordt een ruime parking voorzien op Hoevenen Airfield, op wandelafstand van het evenementendorp. Navigeer via Google Maps of Waze en volg de bewegwijzering naar de parking.

Parkeerkaarten kun je op deze pagina downloaden.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.