De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Bereikbaarheid middagstad Waregem

Met de fiets

Het evenementendorp aan Hippodroom van Waregem is goed bereikbaar met de fiets. De hippodroom ligt tussen de knooppunten 21 en 47 van het fietsknooppuntennetwerk van de Provincie West-Vlaanderen. Met de routeplanner van fietsnet.be kun je een persoonlijke route uitstippelen van eender welk fietsknooppunt in Vlaanderen tot de Hippodroom.

Volg ter plaatse de bewegwijzering naar de fietsenstalling.

Met het openbaar vervoer

Het treinstation van Waregem ligt op ca. 10 minuten fietsen van de hippodroom en heeft twee rechtstreekse verbindingen per uur met Kortrijk (ca. 10 min.) en Gent (15 min. reistijd) en één rechtstreekse verbinding per uur met Antwerpen (ca. 1u 15 min reistijd). Plan je treinreis naar Waregem met de routeplanner van NMBS. Tijdens het volledige verlengde weekend van O.L.H. Hemelvaart reis je bovendien 50% goedkoper met een Weekend Ticket én kan je tot 4 kinderen jonger dan 12 jaar gratis meenemen.

Met de wagen

Kom je toch met de auto? Hou er dan rekening mee dat het aantal parkeerplaatsen op wandelafstand van de evenementenzone beperkt is. Beperk het aantal auto’s door je als team goed te organiseren en voor te bereiden.

Navigeer via Google Maps of Waze naar de Zuiderlaan en volg ter plaatse de instructies van de mobiliteitsstewards naar een beschikbare parkeerplaats.

Parkeerkaarten kun je op deze pagina downloaden.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.