De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

De 1000 km voor organisaties

Werk je bij een organisatie of een bedrijf en wil je iets doen voor het goede doel? Lees dan zeker verder. Deel uitmaken van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker als organisatie kan namelijk op verschillende manieren. 

Zet acties op en vaardig een team af voor je organisatie

Een unieke teambuilding die verder reikt dan het hemelvaartweekend dag zelf. Een team inschrijven betekent niet alleen een sportieve uitdaging voor de fietsteams, maar ook een totaalbeleving voor de hele organisatie.
Steek de koppen samen om het benodigde startgeld in te zamelen, mee de acties op te zetten, je team zoveel mogelijk zichtbaarheid te geven... De voorbereiding is al een beleving op zich, de sportieve prestatie is de kers op de taart!

Bovendien word je bijgestaan door een lokale districtscoördinator. Inspiratie nodig voor een actie? Hulp nodig bij het opzetten van een goede structuur voor je actie of bij het financiële aspect ervan? Zij staan je met raad en daad bij.

Vorm samen met je collega's een vrijwilligersploeg

Geen sportievelingen binnen je organisatie, maar wel veel motivatie om iets te doen voor het goede doel? Help dan mee als vrijwilliger! Zonder vrijwilligers kunnen we geen 1000 km realiseren, elk helpend handje is dus meer dan welkom. Steun op deze manier de strijd tegen kanker en toon zo aan je klanten en leveranciers dat jouw organisatie zich inzet voor het goede doel.

 

 

 

Word sponsor van de 1000 km

De organisatie van de 1000 km is geen sinecure. Een goed verloop is alleen maar mogelijk dankzij de steun van sponsors. Hiervoor zijn we steeds vragende partij. Ben je als organisatie geïnteresseerd om dit unieke fietsbeleving ten voordele van kankeronderzoek mee te ondersteunen, als campagnesponsor of als logistieke sponsor, en zo mee de strijd tegen kanker aan te gaan? Bied je diensten of producten aan of kun je financieel steunen? Wij horen het graag. Aarzel niet om ons te contacteren!

 

Mireille van Ransbeeck
Districtscoördinator provincie Vlaams-Brabant & B2B
mireille.vanransbeeck@komoptegenkanker.be

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.