De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Hier kunnen je supporters terecht

10.05.2023

Ook supporters kunnen heel wat beleven tijdens de 1000 km, en dat op een heleboel locaties. In gaststad Mechelen kunnen ze elke avond genieten van een spetterend optreden, en op zondagavond van een wervelende slotshow. In de vier middagsteden kunnen ze dan weer die echte 1000km-sfeer opsnuiven in de Warmste Erehaag, die wordt opgewarmd door verschillende animatie-acts. Ook kinderanimatie, gezellige eet- en drankstandjes en optredens van uiteenlopende artiesten maken van de middagsteden niet te missen locaties. Ontdek wat er precies te beleven valt!

 

 

-

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.