De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Sponsors en partners

De organisatie van de 1000 km is een enorme logistieke operatie. Het evenement is dan ook enkel mogelijk dankzij de steun van onze sponsors en partners.

Onze dank gaat in de eerste plaats uit naar hoofdsponsor KBC, campagnesponsor KPMG en trouwe partners één en KBC. Heel veel dank ook aan de burgemeesters en stadsdiensten van gaststad Mechelen en de middagsteden voor het onthaal van de pelotons. Onze servicesponsors tot slot zorgen voor een feilloos fietsgebeuren.

Deelnemers aan de 1000 km trappen tijdens het hemelvaartweekend heel wat kilometers. 125, 250 of zelfs 1000 km … Een ongelofelijke sportieve prestatie die goed omkaderd moet worden. Daarvoor staat Flanders Classics garant. Dankzij hun professionele werk moeten de fietsers tijdens hun tocht enkel denken aan trappen.

Service- en productsponsors

Ardo

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.