De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Erkrido

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
16.674 EUR ingezameld
3 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Erkrido staat voor een groep vrienden die opkomen tegen kanker.

Het begon met een naam: Er-Kri-Do = Eric-Kristien-Dorien

Toen Dorien deel uitmaakte van de kindergemeenteraad, organiseerde ze samen met Heleen drie jaar op rij een speelmarathon voor Kom op tegen Kanker.
In 2004 werd Dorien ziek en na negen maanden verloor ze haar strijd tegen de hersentumor.

Als ouders wilden we in Doriens voetsporen treden. Daarom organiseren we elk jaar een benefietavond ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Sinds 2013 neemt Erkrido deel aan de 1000 km. In 2023 zal dat met drie teams zijn, als we voldoende geld kunnen verzamelen: we rijden met twee teams van 8 fietsers en Daan zal als solorijder deelnemen. Een hele uitdaging!

Allemaal ten voordele van Kom op tegen kanker, met één doel voor ogen: een wereld zonder kanker.

En we weten dat het nodig is, wetenschappelijk onderzoek naar kanker en mogelijke behandelingen. We weten uit ervaring dat patiënten en hun familie nood hebben aan ondersteuning … Eind 2019 werd een ongeneeslijke tumor vastgesteld bij Eric. Op 2 oktober 2020 namen we afscheid van de bezieler van ErKriDo. Dankzij de steun van velen werden die intense maanden gevuld met schitterende lichtpuntjes, mooie momenten met vrienden, collega’s, muziek en wandelingen.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170072771

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

01okt
01 oktober 2022 - 01 mei 2024

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.