De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Xperanza

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

3 teams
17.701 EUR ingezameld
3 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Beste familieleden, vrienden en sympathisanten

Voor de 12de keer pakt Kom op tegen Kanker uit met de 1000 km voor Kom op tegen Kanker; een groots fietsenevenement tijdens het hemelvaartweekend (18 mei -21 mei 2023).

Zoals elk jaar storten wij ons in dit avontuur onder de naam Xperanza.

Het concept van de 1000 km is eenvoudig, maar houdt een dubbele uitdaging in.

De eerste uitdaging is sportief: op 4 dagen tijd 1000 km rijden per ingeschreven team of solofietser.
Het nationale peloton vertrekt elke ochtend vanuit Mechelen, om na een tocht van 250 km bij zonsondergang terug aan te komen aan de oevers van de Dijle.

De tweede uitdaging bestaat erin om per fiets 5500 euro aan sponsorgeld in te zamelen. De financiële uitdaging is des te belangrijker, aangezien de ziekte nog steeds te veel mensen in onze (nabije) omgeving treft.

Zoals elk jaar steunt de 1000 km voor Kom op tegen Kanker onderzoek dat als doel heeft de overlevingskansen en de levenskwaliteit van de patiënten te verbeteren. Meer info hierover vind je hier.

Xperanza heeft voor de editie 2023 1 solofietser en 2 extra fietsteams ingeschreven, en ambieert dus om minstens 16.500,00 euro te kunnen schenken aan Kom op tegen Kanker. Het sportieve luik (3000 km fietsen) nemen we voor onze rekening. Voor het financiële luik durven we op jullie medewerking rekenen, waarvoor we jullie alvast oprecht danken.

Alle steun is meer dan welkom en giften vanaf 40 euro per jaar zijn fiscaal aftrekbaar. In voorkomend geval zal Kom op tegen Kanker je het fiscaal attest automatisch bezorgen.

Je kunt je steun storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met de mededeling GIFT 170005861 (belangrijk om je gift aan Xperanza toe te wijzen) of via de knop 'STEUN DIT TEAM' rechtsboven op deze pagina.

We kijken er alvast erg naar uit en hopen je met onze sportieve ambitie te kunnen overtuigen om je steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

Met sportieve groeten,

het Xperanza-team

 

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170005861

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.