De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Copyright

Alle informatie op deze website mag vrij gebruikt worden voor privédoeleinden. De informatie op deze site mag je gratis verspreiden in familiekring.

Wil je informatie naar een ruimer publiek verspreiden, dan moet je hiervoor de expliciete toestemming vragen. De teksten en afbeeldingen op deze site worden immers door auteursrechten beschermd. Je kunt je verzoek sturen naar info@1000km.be.

Aansprakelijkheid

De informatie op de website wordt vooraf nauwkeurig op zijn juistheid gecontroleerd. Bevat de informatie toch fouten, dan kan Kom op tegen Kanker hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Deze website neemt ook links op naar websites die beheerd worden door derden. Deze links zijn uitsluitend informatief bedoeld. Kom op tegen Kanker controleert de informatie op deze websites niet en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze sites.

Links naar 1000km.be

De 1000 km voor Kom op tegen Kanker moedigt linken naar deze website aan. Wil je een link leggen naar deze website, gelieve te linken naar http://www.1000km.be. Ook diep linken, of linken naar aparte pagina's binnen deze website, kan.

 

Bekijk hier ons privacybeleid

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.