De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Onze teams verdienen al jullie steun

Ook zonder te trappen kun je bijdragen tot het succes van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Neem deel aan een evenement georganiseerd door een 1000km-team of word sponsor van één van hun acties. Kun je helpen met het ter beschikking stellen van materiaal voor hun inzamelactie? Of door een handje toe te steken? Aarzel niet! Je kunt een team zo een flinke duw in de rug geven.

Weinig tijd maar toch zin om te steunen? In enkele klikken kun je een team al flink vooruit helpen. Ga naar de pagina van het bewuste team en doe heel makkelijk online een gift. Het bedrag kies je zelf.

Overschrijven kan ook. Dat doe je op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding van 'GIFT' (belangrijk!) en de negencijferige code van het team. Die code is belangrijk, want alleen zo kunnen we giften koppelen aan teams. Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar. Belangrijk om weten is dat we de persoonsgegevens van giften die we via een gewone overschrijving ontvangen, niet mogen tonen aan de teams, vanwege de privacywetgeving. De meeste donateurs kiezen dan ook voor de online gift-knop! Zo komen de teams te weten van wie ze steun hebben ontvangen. En wie ze (eenmalig) mogen bedanken.

Teams

1
 
Internationaal
Bertem
1
Antwerpen
1
Dendermonde
2
Dilbeek
1
Antwerpen
3
Wilrijk
1
Bekkevoort

Pagina's

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.