De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

22.05.2023

Met vertrek en aankomst op de Grote Markt in Mechelen, knuffels in overvloed en een heleboel kilometers in de benen, was de twaalfde editie van de 1000 km exact wat ze moest zijn. Herbeleef ze dankzij de vele foto's en video's.

22.05.2023

De twaalfde editie van de 1000 km was ongelofelijk! Bedankt aan alle fietsers voor jullie ongelofelijke inzet en enthousiasme. Jullie zamelden 5.912.516 euro in, een fantastisch bedrag dat we kunnen investeren in broodnodig kankeronderzoek. Samen krijgen we kanker klein! 

21.05.2023

Vanavond wuiven we allemaal samen op een spetterend slotfeest op de Grote Markt de twaalfde editie van de 1000 km uit. Breng dus allemaal jullie vrienden, familieleden, collega’s en supporters mee naar de slotdag in Mechelen. 

21.05.2023

Straks komen de pelotons voor de laatste keer over de finish en barst een spetterend slotfeest los op de Grote Markt! Reden genoeg om naar Mechelen te komen! Kun je er niet bij zijn? Geen nood, vanaf 16 uur kun je de slotshow volgen via Proximus TV, op kanaal 11 of online via deze link

 

21.05.2023

Vergeet op zondagavond zeker niet om je enveloppe met medailles en drankbonnen op te halen. Dat kan vanaf 16u aan de trofeeënstand op de Grote Markt in Mechelen. Tip: één persoon kan de enveloppe voor het hele team ophalen. Zo vermijden we onnodige drukte.

19.05.2023

Sta je langs de kant van de weg klaar om te supporteren, en wil je weten hoelang het nog duurt voor het peloton daar is? Dat kan dankzij het trackingsysteem dat GeoDynamics voor ons klaarzet. Via de tool kun je tot op de seconde en tot op straatniveau zien waar de pelotons zich bevinden. Volg de nationale pelotons en het internationale peloton.

 

16.05.2023

Er zijn heel wat voorzieningen om de 1000 km zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen. Ook jij kunt daarbij helpen. Denk er bijvoorbeeld aan om voor vertrek je fietshelm vast te klikken, altijd je identiteitskaart op zak te hebben, een zonnebril of fietsbril te dragen en voldoende te eten en te drinken. En, ook niet onbelangrijk, om regelmatig zonnemelk te smeren. Lees meer.

15.05.2023

'Margaux van de regio' wordt tijdens het hemelvaartweekend vier dagen lang ook wel een beetje 'Margaux van de 1000 km'. Als meter van de actie trapt de Radio 2-reporter elke dag een rit mee en zal ze op de radio verslag uitbrengen van bij de start, bij een bevoorradingspost en bij aankomst. Stem de dagen of dagdelen waarop je zelf niet op de fiets zit, dus zeker af op Radio 2 om niets te missen van deze editie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

10.05.2023

Ook supporters kunnen heel wat beleven tijdens de 1000 km, en dat op een heleboel locaties. In gaststad Mechelen kunnen ze elke avond genieten van een spetterend optreden, en op zondagavond van een wervelende slotshow. In de vier middagsteden kunnen ze dan weer die echte 1000km-sfeer opsnuiven in de Warmste Erehaag, die wordt opgewarmd door verschillende animatie-acts. Ook kinderanimatie, gezellige eet- en drankstandjes en optredens van uiteenlopende artiesten maken van de middagsteden niet te missen locaties. Ontdek wat er precies te beleven valt!

 

 

Pagina's

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.